Muğla Haberleri

Muğla haberleri ve güncel Muğla gelişmeleri, Muğla ile ilgili tüm video, Muğla fotoğrafları ve Muğla haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bir şahıs, avukatını ve emekli icra müdürünü araç içerisinde başlarından silahla vurarak öldürdü.

İş arkadaşına tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dalış yaptıktan sonra kendisine ulaşılamayan ve kayıp ihbarında bulunulan profesyonel dalgıç Ergün Kaplan (52) sahil güvenlik ekipleri...

Avukat ve aynı zamanda yaptığı resim çalışmaları ile sanatseverlerin beğenisini kazanan Kaysu Biber, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

Yaşlı adam karavanda ölü olarak bulundu.

Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Tartıştığı kuzeni ile iki kişiye aracıyla çarpıp, kuzeninin ölümüne neden olan şüpheli, Denizli’de yakalandı.

Muğla’nın Menteşe İlçesi kırsal Yenice Mahallesinde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinden emekli Figen Özsoy, emeklilik hayatı yaşamak yerine dikiş, nakış...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sürücüsünün ani fren yaptığı motosiklet takla attı. Kazada 2 kişi yaralanırken kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen drone destekli trafik denetimlerinde kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde dur ihtarına uymayan araç uzun bir takip sonrası yakalandı.

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 39 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Backlink Paketleri