Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü öğrencileri, Prof. Dr. Öznur Bozkurt rehberliğinde, örnek sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdi.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, okul çevrelerinde koruma denetimi gerçekleştirdi.

Türkiye Gündemi

Öğretmeninin arkadaşını kovaladığını gören öğrenci şiddete engel olmak için öğretmeninin ‘Vurmayın' diye kolundan tutunca iddiaya göre öğretmen çocuğu darp etti.

Bartın

Bartın’da meydana gelen kazada, karşıdan karşıya geçmek isteyen iki ilkokul öğrencisine ticari taksi çarptı.

Türkiye Gündemi

Yiyecek yerken nefes borusuna tıkanan öğrenciyi Heimlich manevrası ile öğretmeni kurtardı. Kurtarma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Türkiye Gündemi

Bir okulda soluk borusuna yemek kaçan bir öğrenci, okul müdürünün gerçekleştirdiği Heimlich manevrası sayesinde hayata döndü.

Türkiye Gündemi

Tırla otomobilin çarpıştığı trafik kazasında bir öğrencinin saniyelerle ölüm tehlikesi atlattığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kastamonu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kastamonu'da bir ilkokulda öğrencilerle bir araya gelip, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.

Düzce

Düzce Üniversitesi Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Rektörümüz Uluslararası Öğrenciler ile Buluşuyor etkinliğinde konuşan Rektör Nedim Sözbir “Sizler ülkenize döndüğünüzde,...

Kastamonu

Kastamonu Valiliği: "Gün içinde 86 öğrenci Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelmiş, bunlardan 80’i gerekli müdahaleler yapılarak ayakta tedavileri sağlanmıştır"

Zonguldak

Zonguldak'ta jandarma ekipleri tarafından ilkokul öğrencilerine trafik kurallarına yönelik teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Zonguldak

ZBEÜ'den mezun olan öğrenci Emine Yazar Okumuş lisans teziyle ödül aldı.

Backlink Paketleri