Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce Valisi Selçuk Aslan başkanlığında bahar dönemi üniversitelerde huzur ve güveni artırma il komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Karabük

Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi öğrencileriyle bir...

Düzce

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve Düzce’de de hayata geçirilen Deneyap Atölyeleri’ne öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Zonguldak

Devrek’te anasınıfı öğrencileri şehrimizi tanıyalım etkinliği çerçevesinde Devrek Kent Müzesi’ni gezdi.

Karabük

Hatay'da 6 Şubat'ta yaşanan depremde ölümden dönen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet İncecik, hayatını kaybeden öğrencilerini unutamıyor.

Zonguldak

Rektör Özölçer’den Asrın Felaketi 2023 Kahramanmaraş Depremlerini Anma Mesajı yayınladı

Zonguldak

6 Şubat’ta depremi nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu.

Bolu

Bolu’da sömestr tatilinin bitmesiyle öğrenciler okul sıralarında yerini aldı. Okuldaki ilk günlerinde Bolu Valisi Erkan Kılıç öğrencilere başarı diledi.

Zonguldak

Zonguldak’ta yarıyıl tatilinin ardından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönemi başladı.

Zonguldak

Zonguldak’ta öğrenciler karne sevinci yaşadı. Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Dilaver ve Üzülmez İlkokullarında öğrencilere karnelerini verdi.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı talimat verdi: Yarıyıl tatilinde öğrencilere ödev yok

Bartın

Sosyal medyadan tanıştığı, 15 yaşındaki kız öğrenciyle ilişkiye giren şahsa 3 yıl 9 ay hapis

Backlink Paketleri