Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’de Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçunu işleyen 14 şüpheli şahsa işlem yaptı.

Karabük

Karabük’te polis ekiplerinin akaryakıt kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda yakıta ve tankere el konuldu.

Bolu

Bakan Yerlikaya: “12 ilde DEAŞ’a yönelik ‘Bozdoğan-34’ operasyonlarında 41 şüpheli yakalandı”

Zonguldak

Kastamonu merkezli Zonguldak, Ankara, Çankırı ve Isparta’da kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işledikleri belirlenen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına...

Zonguldak

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kilimli ilçesinde uyuşturucu operasyonu düzenledi, 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye Gündemi

Özel hastanelerde, rüşvet suçuna konu maddi menfaat temin eden ve aralarında 14 doktor, 17 hemşire, 8 hastane görevlisinin de olduğu...

Zonguldak

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından Kilimli İlçesi Çatalağzı Beldesi polis sorumluluk bölgesinde operasyon gerçekleştirdi.

Karabük

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde jandarma tarafından 109 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Karabük

Karabük’te yapılan uyuşturucu operasyonunda 1,82 gram esrar maddesi ele geçirilirken, mahkemeye çıkarılan zanlı serbest bırakıldı.

Bartın

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla yürütülen bir operasyonda Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından...

Zonguldak

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Amirliği tarafından internetten çocuk pornosu operasyonu düzenlendi.

Düzce

Düzce’de polis ekiplerince yapılan operasyonda dolandırıcılık yaptığı belirlenen 4 kişi gözaltına alındı.

Backlink Paketleri