Patlama Haberleri

Patlama haberleri ve güncel Patlama gelişmeleri, Patlama ile ilgili tüm video, Patlama fotoğrafları ve Patlama haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde hurdacı dükkanında 1 kişinin hayatını kaybettiği patlamada gözaltına alınan Abdullah B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği patlamada gözaltına alınan iş yeri sahibi Abdullah B. Adliyeye çıkartıldı.

Asayiş

Zonguldak'ta hurdacıda bir kişinin hayatını kaybettiği patlama ile ilgili işyeri sahibi gözaltına alındı.

Zonguldak

Zonguldak'ın Kozlu İlçesindeki sanayi sitesinde patlama meydana geldi.

Asayiş

Kilimli’ye bağlı Çatalağzı beldesinde, inşaatı devam eden kağıt fabrikası inşaatında yaşanan iş kazasında bir işçi yaralandı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen piknik tüpü patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Karabük’te iki katlı evde mutfak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında ağır yaralanan kadın ilk müdahalesinin ardından İstanbul’a sevk edildi.

Türkiye Gündemi

Tutuklu sanık Emniyet Mühendisi Şahan Kahraman, patlama sonrası kaçış maskesi ile kurtarma yapmak için ocağa girdiklerini ve hayatını kaybeden madencileri...

Türkiye Gündemi

Düzce'de iftar saati sofraya oturan 3 kişilik aile oruç açacağı esnada fırın patladı. Mutfaktaki yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Gökçebey

Soma ilçesindeki özel bir şirketin işlettiği maden ocağında, yer açmak için yapılan kontrollü patlatmada ortaya çıkan karbonmonoksit gazından etkilenerek, hayatını...

Türkiye Gündemi

Kırıkkale’de bir evde çıkan yangın sırasında piknik tüpünün patlaması neticesinde 1 kişi yaralandı.

Gündem

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sobayı tutuşturmak için jel kullanırken yaşanan patlama sonrası ağır yaralanan Semra Tikici, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Backlink Paketleri