Patlama Haberleri

Patlama haberleri ve güncel Patlama gelişmeleri, Patlama ile ilgili tüm video, Patlama fotoğrafları ve Patlama haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

BEDAŞ ekiplerinin alt yapı çalışması yaptığı sırada elektrik kablolarında yangın çıktı.

Türkiye Gündemi

Evini ilaçlayıp çıkan yaşlı bir çiftin 2 gün sonra döndükleri evde dehşeti yaşadı. Anahtar kilidine kadar bantlanan evde kapı açılınca...

Türkiye Gündemi

İçişleri Bakanlığına yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının eylemcilerinin birinin PKK-KCK mensubu ‘Kanivar Erdal’ kod adlı Hasan Oğuz olduğu açıklandı.

Erzurum'da otomobilde 4 kişinin yaralandığı patlamanın sıkışan gazın alev almasından kaynaklandığı belirtildi.

Bir apartman dairesinde patlama yaşandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yaralılar olduğu öğrenildi.

Ankara Valiliği: “TÜBİTAK SAGE tesisinde atık kimyasallardan kaynaklandığı değerlendirilen patlama sonucunda bir vatandaşımız olay yerinde eks olmuştur”

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir tırın yakıt deposunda meydana gelen patlamada ağır yaralanan usta 20 gün sonra hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir taş ocağının içinde bulunan asfalt eritme tankında patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi yaralandı.

Bursa'da mobilya üretimi yapan bir firma tarafından işletilen üretim tesisinde meydana gelen patlama anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Basra sıcaklarının etkisiyle Adana'da hissedilen sıcaklık 50 dereceyi geçerken, vatandaşların 24 saat klima kullanmalarıyla ildeki birçok trafo yandı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) depolarında meydana gelen patlama sonucu ağır yaralanan 20 yaşındaki Ekrem Kalkan hayatını kaybetti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde elektrik direklerinde bulunan teller kısa devre yapınca patlama yaşandı. Meydana gelen patlama pazar yerindeki vatandaşları korkuttu.

Backlink Paketleri