Polis Haberleri

Polis haberleri ve güncel Polis gelişmeleri, Polis ile ilgili tüm video, Polis fotoğrafları ve Polis haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ın Çaydamar mahallesinde yolunu kaybeden kadının imdadına posli ekipleri yetişti.

Asayiş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu savrulan yaya, başka bir aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Asayiş

Zonguldak Baştarla Mahallesi'nde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıda 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Gazipaşa caddesinde bulunan bir pastaneden iş yerinden hırsızlık yapıldığına dair ihbar yapıldı. Polis ekipleri söz konusu adrese yönlendirildi.

Asayiş

Kendisinden ayrılmak isteyen polis sevgilisini polisin kendi tabancasıyla başından vuran kadın sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş

Yaralı hastaneye sevk edilirken polis şüphelilerin peşine düştü

Asayiş

Zonguldak'ta bir kişi, elindeki pompalı tüfekle sokak ortasında rastgele ateş açtı. Vatandaşlar panikle kaçışırken, zanlı polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Aksaray’da kendisinden ayrılmak isteyen polis sevgilisinin tabancasını alan genç kadın, polisin başına ateş ederek ağır yaraladı.

Asayiş

Zonguldak’ta meydana gelen olayda bir kişinin sandık memurlarına tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla 112’den polis ekibi istenildi.

Zonguldak

Zonguldak’ta eşi tarafından tehdit edilen kadın polisi arayarak sığınma evi talep etti.

Asayiş

Zonguldak'ta polisi görünce kaçan şahıs için ekipler çalışma başlattı.

Muğla'nın Ula İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, Ula Geri Gönderme Merkezi'nde polis memuru olarak görev yapan Mustafa Pala olay yerinde...

Backlink Paketleri