Proje Haberleri

Proje haberleri ve güncel Proje gelişmeleri, Proje ile ilgili tüm video, Proje fotoğrafları ve Proje haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Siyaset

Zonguldak AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, lauvar alanı ile ilgili açıklamalarda bulunarak yıllardır beklenen projenin bugün start aldığını söyledi.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Fırat Birkan, proje çalışmalarına hız verdi.

Eğitim

Zonguldak Sınav Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri Avrupa Birliği destekli Küresel Vatandaşlık Zirvesinde sundukları proje birincilik aldı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında sona gelindi.

Zonguldak

Zonguldak’ta yıllardır yapılmayı bekleyen Lavuar alanı projesiyle ilgili sondaj çalışmaları başladı

Zonguldak’ın Gökçebey İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin çevresini değiştirecek modern bir yapının mimari oluşturacak düzenlemelerden biri olan...

Eğitim

Bartın Üniversitesinde 6. ARGE Proje Pazarı Yarışması'nda Safranbolu'dan iki öğrenci birinci oldu.

Türkiye Gündemi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu; "Demiryolu yatırımlarını bu dinamonun en önemli güç kaynaklarından biri olarak görüyoruz."

Türkiye Gündemi

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından halkın hizmetine açılması ve bölgesel turistik bir değer olarak ön plana çıkarılması amaçlanan Göztepe’de teknik çalışmalar...

Türkiye Gündemi

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen proje kapsamında yapılacak yeni çalışmalarla enerji alanındaki verimliliğin artırılması hedefleniyor.

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi tarafından yapılması planlanan Saat kulesi çalışmaları başladı

Zonguldak

Zonguldak'ta hasarlı olduğu gerekçesiyle yıkılan merkez çarşısı binası projesi başlıyor. Geçici olarak kurulan balıkçı tezgâhları bu aksam kaldırılıyor.

Backlink Paketleri