Safranbolu Haberleri

Safranbolu haberleri ve güncel Safranbolu gelişmeleri, Safranbolu ile ilgili tüm video, Safranbolu fotoğrafları ve Safranbolu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “çekimlerin tamamlanmasının ardından tüm uçuşlarda Safranbolu’muzun görüntüleri gösterime başlandı”

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde frenleri boşaldığı iddia edilen tır, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp boş arazideki kum yığınına saplanarak durabildi.

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile minibüs çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan ve tarihi evleriyle ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesi, hafta sonu binlerce yerli ve yabancı turistlerin...

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapmak üzere hazırlanan 5 şüpheli jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Sağlık

Karabük'ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen ve "dünyanın en pahalı baharatı" olarak adlandırılan safranın yetiştiği tarlalarda ot temizleme çalışmaları başladı.

Yaşam

KBÜ, BAP tarafından desteklenen proje kapsamında yürütülen “Kukla Yapım Atölyesi” çalışmalarının ardından UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Safranbolu’nun tarihi...

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan ve "En iyi korunan 20 kent" arasında bulunan Karabük'ün Safranbolu ilçesi, kruvaziyer gemi ile...

Türkiye Gündemi

Safranbolu Tarihi Çarşı bölgesinde bulunan ve Cinci Han arkasında kalan meydanın yayalaştırılarak, gezi alanı oluşturulacak projede çalışmalar sürüyor.

Türkiye Gündemi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde seyir halinde olan otomobil, yakıt kaçağı nedeniyle bir anda alev aldı. Araç esnafların yardımıyla söndürüldü.

Türkiye Gündemi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobilin refüjdeki ağaca çarparak devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Zonguldak

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesi, Ramazan Bayramı'nda 150 bin yerli ve yabancı turist ağırladı.

Backlink Paketleri