Sakarya Haberleri

Sakarya haberleri ve güncel Sakarya gelişmeleri, Sakarya ile ilgili tüm video, Sakarya fotoğrafları ve Sakarya haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Sakarya’nın Hendek ilçesinde kontrolden çıkan traktörün dere yatağına devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kazada otomobillerden biri...

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde güzellik uzmanı sevgilisini başından vurarak ağır yaralayan şahıs tutuklandı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde güzellik uzmanı sevgilisini başından vurarak ağır yaralayan şahıs, olayda kullandığı silahla polis ekiplerince yakalandı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bulunan bir dairede silahla başından vurulan bir kadın ağır yaralandı.

Sakarya'nın Geyve ilçesinde servis minibüsü ile otomobilin çarptığı kazada sürücü, araç içerisinde sıkışarak yaralandı.

Traktörün römorkundan üzerine fındık çuvalı düşmesi neticesinde dengesini kaybederek traktörden düşen Vedat Usta (51) hayatını kaybetti.

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde ağaçlık alanda yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği ve ekiplerin müdahale ettiği anlar, dron ile görüntülendi.

Sakarya’nın Geyve ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör devrildi. Meydana gelen kazada hala ve yeğeni hayatını kaybetti.

Kıskançlık sebebiyle çıkan kavgada, eşinin eski kocası tarafından göğsünden bıçaklanan yabancı uyruklu şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta sonu dolup taşan Sakarya'nın Karasu sahili, bu pazar günü sonbaharın ilk gününde hava sıcaklığının düşmesi ile birlikte boş...

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde avluda Cuma namazı kılan yabancı uyruklu bir kişi, bıçaklı saldırısı neticesinde kalçasından yaralandı.

Backlink Paketleri