Sel Haberleri

Sel haberleri ve güncel Sel gelişmeleri, Sel ile ilgili tüm video, Sel fotoğrafları ve Sel haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak'ta hafta sonu etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen sel nedeniyle plajlarda temizleme çalışmaları sürüyor

Türkiye Gündemi

Son 25 yılın en yüksek yağış rakamlarına ulaşılan Düzce’de rafting tesisleri sulara gömüldü. 2 hafta hizmet veremeyecek tesisler, suların çekilmesini...

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde yaşayan ayakkabı boyacısı Hüseyin Topcuoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak

Zonguldak’ın en gözde turizm mekanlarından olan Gökgöl mağarası selden zarar gördü.

Devrek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selden etkilenen Devrek ilçesinde ve Merkez İlçeye Bağlı Beycuma Beldesinde incelemelerde bulundu.

Zonguldak

Geçtiğimiz günlerde bölgemizi etkisi altına alan aşırı yağışlar sonucunda meydana gelen sel felaketi nedeniyle ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor.

Türkiye Gündemi

Düzce'de sağanak sebebiyle derede mahsur kalan sokak köpeği, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Köpeğin kurtarıldığı anlar vatandaş kamerasına yansıdı.

Devrek

Devrek’te selden etkilenen mahallelerde çalışmalar sürüyor.

Türkiye Gündemi

Düzce'de sağanak yağış sebebiyle taşan Efteni Gölü yakınlarındaki çiftlikte mahsur kalan köpekler, 3 gün sonra botla kurtarıldı.

Türkiye Gündemi

Düzce'de sele kapılan araç, suların çekilmesiyle gün yüzüne çıktı. Her yeri çamur olan aracın kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Zonguldak

Jeoloji Mühendisi Fahri Çelik, Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan sel felaketinin ardından yapmış olduğu araştırmalar sonucunda bölgedeki evlerin taşınması gerektiğini söyledi.

Zonguldak

Zonguldak'ın metrekareye 201 kilogram yağış düştüğü Beycuma beldesinde 15'i aşkın işyeri sular altında kaldı. Ağır hasar alan 3 bina için...

Backlink Paketleri