Silah Haberleri

Silah haberleri ve güncel Silah gelişmeleri, Silah ile ilgili tüm video, Silah fotoğrafları ve Silah haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Samsun'da 8,5 aylık hamile kadın tabancayla kendini vurduğu olayda karnındaki bebeği öldü.

Zonguldak

Zonguldak merkezde Asma Taksi Durağı mevkisinde iki grup arasında çıkan kavgaya polis ekipleri müdahale etti. Ekipler havaya uyarı ateşi açtı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda jandarma tarafından gözaltına alınan 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asayiş

Esenyurt’ta yaşanılan silahlı saldırı olayının ardından, Türkiye bir kez daha bireysel silahlanma konusu ile karşı karşıya kaldı. Zonguldak’ta da sıkça...

Türkiye Gündemi

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, bir hırsızın girdiği evden ziynet eşyalarının yanı sıra Kuşadası'nda görevli bir jandarma personelinin silahını çalıp kaçması üzerine...

Çaycuma

Zonguldak Valiliği basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, operasyon düzenlenmiştir.

Asayiş

Zonguldak'ta 12 Haziran’da Akın Kaçmak’ın ölümünün sonrasında başlayan olaylar sona ermiyor. Mahalleden bugün ikinci kez silah sesleri yükseldi.

Asayiş

Zonguldak'ta 12 Haziran’da Akın Kaçmak’ın ölümünün sonrasında başlayan olaylar sona ermiyor. Mahallede bir kez daha silahlar konuştu.

Kozlu

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Eliza düğün salonu önünde çıkan tartışma büyüyünce, taraflardan biri silahını ateşledi.

Türkiye Gündemi

Bartın’da düğünde çıkan tartışmada bir kişi silahla vuruldu.

Zonguldak

Zonguldak’ta bir kişinin sağa sola ateş ettiği ihbarı ekipleri harekete geçirdi.

Asayiş

Zonguldak'ta seyir halinde olan araçtan havaya ateş açıldığı ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi.

Backlink Paketleri