Silahlı saldırı Haberleri

Silahlı saldırı haberleri ve güncel Silahlı saldırı gelişmeleri, Silahlı saldırı ile ilgili tüm video, Silahlı saldırı fotoğrafları ve Silahlı saldırı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Bir şahıs 340 bin lira kredi borcu olan bankada çalışan arkadaşını, çağırdığı ofisinde yeni kredi çıkartamadı diye boynundan vurdu.

Türkiye Gündemi

8 yaşındaki çocuğu parkta oyun oynarken tabancayla kasığından vuran şüpheli yakalanırken, vurulan çocuk, "Beni yaralayan kişinin yakalanmasına çok sevindim

Türkiye Gündemi

Aile içi bir tartışmanın ardından yaşanan silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Gaziantep'te bir şahıs, evini bastığı kız arkadaşının annesini yaraladıktan sonra kız arkadaşını da öldürerek intihar etti.

Türkiye Gündemi

Bir şahıs ablasının evine girerken kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Bir kafede arkadaşlarıyla oturan genç, kurşun yağmuruna tutuldu. Sırtından yaralanan genç, hastaneye kaldırılırken olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Üstlerinde silah bulunan 2 şahıs, polisi görünce kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacada polise ateş eden şahıslar kıskıvrak yakalandı.

Bursa’da otoparkta silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti.

Eğlence mekanında sözlü tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Mercan A. arabadan aldığı silahla kişilere kurşun yağdırdı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde ev yemekleri yapan G.K. isimli kadını iş yerinin önünde tabancayla vuran N.U. isimli kadın, tutuklandı.

Sözlü tartışma nedeniyle daha önce husumetli olan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ölürken, 1 kişi de yaralandı.

Bir dükkanın önünde oturan bir kişiye motosikletli kişilerce ateş açıldı. Motosikletli kişiler olay yerinden hızla uzaklaştı.

Backlink Paketleri