Taciz Haberleri

Taciz haberleri ve güncel Taciz gelişmeleri, Taciz ile ilgili tüm video, Taciz fotoğrafları ve Taciz haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Muğla’nın Menteşe ilçesinde, toplu taşıma aracında kadın yolcuya tacizde bulunduğu iddiası ile göz altına alınan C.S tutuklandı.

İş arkadaşına tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Yoldan geçen kadına sözlü tacizde bulunan şahsa tepki gösteren vatandaşlar, çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesiyle caddeyi boks ringine çevirdi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin başörtülü öğrencisi A.S.'yi “Saçlarını hayal etmek istiyorum. Türbanını açınca nasıl görüneceğini merak ediyorum.

Yüzyıl Hastanesi'nde çalışan A.Ö., hastanede görevli bir personelin sözlü ve fiziksel tacizine uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Taksici kısa mesafe tartışması yaşadığı Kazakistanlı kadın yolcusunu iddiaya göre önce tehdit ardından sözlü taciz etti.

İstanbul'da bir restoranda asgari ücretle çalışan H.S. (52), oğluyla yaşadığı sorunlar sırasında M.A. adlı kişiyle tanıştı.

17 yaşındaki genç kıza taciz iddiasıyla darp edilen şoförü olay yerinden uzaklaştıran farklı bir minibüs kaza yaptı. Uçuruma yuvarlanmaktan son...

İzmir’in Alsancak semti sahil mevkiinde yabancı uyruklu olduğu iddia edilen bir şahıs genç kızı taciz etti. Genç kızın yakınları durumu...

Bilindiği gibi Şanlıurfa'da Suriye uyruklu 21 yaşındaki bir fırıncının 9 yaşındaki erkek çocuğuna istismarda bulunduğu iddiası üzerine bu ilimizde halk...

Asayiş

Zonguldak’ta bir kadına laf atan şahıs durakta fena dövüldü.

Kastamonu

Kastamonu'da genç bir kızı sokakta taciz eden şüpheli, güvenlik kameralarının yardımıyla tespit edilerek tutuklandı.

Backlink Paketleri