Taciz Haberleri

Taciz haberleri ve güncel Taciz gelişmeleri, Taciz ile ilgili tüm video, Taciz fotoğrafları ve Taciz haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

22 yaşındaki bir genç, otostop çekerek bindiği aracın sürücüsünü kendisini elle taciz ettiği iddiasıyla göğsünden 4 kez bıçaklayarak öldürdü.

Türkiye Gündemi

Trafikte bir sürücüyü taciz eden cam silen şahıs, yakalanarak gözaltına alındı. Sürücüye taciz anları ise saniye saniye görüntülendi.

Türkiye Gündemi

Genç bir kızı taciz ettiği gerekçesiyle vatandaş tarafından yakalanan adam tutuklandı. Genç kızın yardım çığlıkları üzerinde vatandaşlar tarafından yakalanan adam...

Türkiye Gündemi

Bursa'nın İznik ilçesinde, İznikspor Teknik Direktörü M.Ş. (62), lise öğrencisi M.T.'ye (15) yönelik sözlü taciz suçlamasıyla tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Antalya’nın Serik ilçesinde genç bir kızı taciz ettiği iddia edilen adam çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

Türkiye Gündemi

8 yaşındaki Mahmut'u kasığından vurduğu gerekçesiyle tutuklanan Ahmet Y.'nin annesi, "Mahmut'un babası kızlarımı taciz etti.

Türkiye Gündemi

Yabancı uyruklu bir şahsın genç kızı taciz ettiği iddiası üzerine mahalleli sokağa gelerek şüpheliyi darp etti.

Türkiye Gündemi

Denizli’de kursiyerini taciz ettiği ve daha sonra evine kadar takip ettiği ileri sürülen direksiyon hocası hakkında soruşturma başlatıldı.

Türkiye Gündemi

15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K.’nın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı.

Türkiye Gündemi

Özel bir erkek öğrenci yurdunda yaşanan cinsel istismar olayı büyük bir infiale neden oldu.

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın en işlek bölgelerinden biri olan Çark Caddesi’nde taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Vatandaşların çevresini sardığı ve polis ekiplerini beklediği esnada...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, iş arkadaşına tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Backlink Paketleri