Tarihi eser Haberleri

Tarihi eser haberleri ve güncel Tarihi eser gelişmeleri, Tarihi eser ile ilgili tüm video, Tarihi eser fotoğrafları ve Tarihi eser haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bir fabrikaya ait arazide gerçekleşen hafriyat çalışması sırasından yaklaşık bin 800 yıllık bir tarihe sahip olduğu düşünülen, Roma dönemine ait...

Kastamonu

Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde polis ekipleri ve Müze Müdürlüğü görevlileri refakatinde yapılan kazıda Roma dönemine ait mezar steli bulundu.

Türkiye Gündemi

Karabük'te tarihi eser satmak isteyen 3 kişi yakalandı.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, çok sayıda tarihi eser ele geçirildi ve 1 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu

Kastamonu'da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsın evinde tarihi eser olduğu değerlendirilen 13 adet obje ele geçirildi.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaklaşık 5 yıldır lisanslı koleksiyonerlik yapan Eyüp Aydın, elindeki antikaları sergiliyor.

Asayiş

Edremit ilçesinde gerçekleştirilen tarihi eser operasyonunda ele geçirilen malzemeler polisi şaşırttı.

Kastamonu

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Sinop'tan getirdikleri tarihi eserleri satmaya çalışan 5 kişi gözaltına alındı.

Karadeniz Ereğli Müze Müdürü Ahmet Mercan, yaptığı basın açıklamasında, vatandaşlara seslenerek, “Tarihi eserler bir ülkenin veya bir ilin kimliğidir.” dedi.