Tedavi Haberleri

tedavi haberleri ve güncel tedavi gelişmeleri, tedavi ile ilgili tüm video, tedavi fotoğrafları ve tedavi haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Sağlık

Uzman Diyetisyen Veysel Ciğerli, kış mevsiminde görülme sıklığı artan boğaz ağrısına dair doğal çözümleri açıkladı.

Zonguldak

Zonguldak'ta aracın çarptığı sokak kedisi esnafın desteğiyle tedavi altına alındı.

Türkiye Gündemi

Ağrı'da yaşayan Abu Bekir Demir, lösemi hastası oğluna uyguladığı bal tedavisi olumlu sonuç verince manifaturacılık işini bırakıp, arıcılık yapmaya başladı.

Sağlık

2015 yılında mide ağrısı şikayetiyle doktora giden genç, yanlış tedavisi sonrası mide felci oldu.

Zonguldak

Zonguldak'ta tedavi olmayı reddettiği iddiasıyla sinir krizi geçirip kendini eve kilitleyen kadın ekipleri alarma geçirdi.

Samsun’un Alaçam ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu 23 yaşındaki oğlunun engelli kalmasından korkan anne, oğlunun tedavisinin yapılabilmesi için yetkililere seslendi.

Sağlık

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ’NDE TEDAVİ GÖREN 13 YAŞINDAKİ ERKEK HASTA 4 KÜR HODGKİN LENFOMA TEDAVİSİ İÇİN KEMOTERAPİ ALDI. İKİNCİ...

Sağlık

Batman Eğitim Araştırma Hastanesinde yumurtalık kanserine karşı tedavi edilen 53 yaşındaki hasta, başarılı bir şekilde kansere karşı ameliyat edildi.

Sağlık

Karabük'teki Özel Medikar Hastanesi, İstanbul'dan gelen kalp hastası Hamiyet Bardak'ı başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşturdu.

Sağlık

Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Orhan Yücel; el, koltuk altı, yüz, ayak gibi bölgelerde aşırı terleme sorununun tedavisinin mümkün olduğunu...

Zonguldak

Zonguldak Veteriner Hekim Önder Alkan, sokak hayvanlarında hayati durumu olan hayvanlarda ücret almadan bakıldığını söyledi.

Sağlık

Bolu'da özel çocukların tedaviye ihtiyaç duydukları tüm hizmetlerin tek çatı altında sunulduğu Çok Disiplinli Çocuk ve Genç Ruh Sağlığı Merkezi...