Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ haberleri ve güncel Tekirdağ gelişmeleri, Tekirdağ ile ilgili tüm video, Tekirdağ fotoğrafları ve Tekirdağ haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Tekirdağ'da evi çıkan yangında kullanılamayacak hale gelen yaşlı kadına Süleymanpaşa Belediyesi sahip çıktı.

Karısını öldürdükten sonra kayıplara karışan Hasan Dim'in yakalanmasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde eşi Elif Dim'i darp ederek öldüren Hasan Dim, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Tekirdağ’da otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Bir kişi eşiyle yaşadığı tartışma sonucu onu darp ederek öldürdü. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir plastik fabrikasında çıkan yangın, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda büyük oranda kontrol altına alındı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde sandalye yüzünden yaşanan laf atma kavgasında baba ile oğlu bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan baba hayatını kaybetti.

Fabrika işçileri tarafından fark edilen olayda, bir kişi yanındaki kız arkadaşını öldürüp, ardından aynı silahla intihar etti.

Sokak ortasında tartıştıkları husumetlileri tarafından silahla vurulan iki kardeşten biri hayatını kaybetti, diğeri de ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde virajı alamayan tırın devrilmesiyle yaşanan trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Okulda tadilat gerçekleştiren görevli kantinci, üzerine çıktığı yemek masasından düşerek yaralandı.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ferhadanlı Karpuz Şenliği'nde düzenlenen yarışmanda 2 kilo karpuz yiyenler altın kazandı.