Trafik Haberleri

Trafik haberleri ve güncel Trafik gelişmeleri, Trafik ile ilgili tüm video, Trafik fotoğrafları ve Trafik haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Bolu’da gece saatlerinde kimliği belirlenemeyen bir sürücü park halinde duran 2 otomobile daha sonra önünde bulunan başka bir otomobile çarptı....

Türkiye Gündemi

TEM Otoyolu Düzce geçişinde dönüş yoğunluğu sebebiyle trafik adeta durdu. Emniyet şeridini kullanan araçlara ceza yağdı.

Türkiye Gündemi

Karabük'te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Zonguldak

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla memleketlerine gitmek için yola çıkan sürücüler, Düzce-Zonguldak yolunun Alaplı kesiminde akıcı yoğunluğa neden oluyor.

Türkiye Gündemi

Ramazan Bayramı’nı memleketlerinde geçirenlerin dönüş yolculuğu başlayınca TEM Otoyolu Düzce geçişinde trafik durma noktasına geldi.

Asayiş

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı.

Türkiye Gündemi

Bartın’da meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı.

Türkiye Gündemi

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de gece yarısı yaşanan araç yoğunluğu sebebiyle trafik durma noktasına geldi.

Asayiş

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde alkollü olduğu öğrenilen sürücünün kullandığı otomobil takla atarak dereye uçtu. Kazada biri ağır 5 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak kent Ramazan Bayramı’nın 2. günü trafik yoğunluğu yaşandı.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücü ile arkasında yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde kontrolden çıkan cipin su kanalına düşmesi neticesinde ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişiden biri hayatını...

Backlink Paketleri