Trafik Haberleri

Trafik haberleri ve güncel Trafik gelişmeleri, Trafik ile ilgili tüm video, Trafik fotoğrafları ve Trafik haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ta yıkım kararı alınan Fevkani Köprüsü kapanmasının ardından çeşitli bölgelerde trafik yoğunluğu yaşandı. Sabah işe gitmek isteyen vatandaşlar trafik kaldı.

Türkiye Gündemi

Trafik denetiminde kask takmadığı için ceza uygulanan elektrikli bisiklet sürücüsü kadın, kask takmak zorunda olmadığını belirterek kameraya dönüp, “Bunlar artistlik...

Zonguldak

Zonguldak’ta yangın ihbarı alan itfaiye ekipleri vakaya yetişebilmek için dakikalarca trafikte bekledi.

Zonguldak

Zonguldak’ta yıkım kararı alınan Fevkani Köprüsü kapanmasının ardından çeşitli bölgelerde trafik yoğunluğu yaşandı. Sabah işe gitmek isteyen vatandaşlar trafikte takılı...

Zonguldak

Zonguldak çevre yolunda yoğun trafik nedeniyle ambulans yolda kaldı. Yolda kalan ambulans ekipleri trafiği açmasıyla kurtuldu.

Zonguldak

Zonguldak’ta yıkım kararı alınan Fevkani Köprüsü kapanmasının ardından sabah işe gitmek isteyen vatandaşlar trafik kaldı.

Zonguldak

Zonguldak’ta yıkım kararı alınan Fevkani Köprüsü kapandı. Sabah işe gitmek isteyen vatandaşlar trafikte takılı kaldı.

Türkiye Gündemi

Mahalle muhtarı her sabah ortaokul öğrencilerinin yay geçidinden güvenli geçmeleri için trafiği durdurup, onların güvenli bir şekilde karşıya geçmelerini sağlıyor.

Zonguldak

Zonguldak'ta kentin en işlek caddesinde yapılan parklar trafiği engelliyor. Kent merkezinde bulunan Fevkani Köprüsü yıkımı sonrası bu manzaralar herkesi düşündürüyor.

TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde yapılan bakım çalışması sebebiyle sürücülerin yönlendirildiği D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde trafik durma noktasına geldi.

TEM'in Bolu Dağı geçişi Kaynaşlı-Abant kavşakları arasında 46 gün süreyle yapılacak olan onarım çalışması nedeniyle otoyolun Ankara istikameti trafiğe kapatıldı.

Trafikte seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü, taşıdığı malzemeden dolayı kapanmayan bagaj kapağına ilginç bir çözüm buldu

Backlink Paketleri