Trafik Haberleri

Trafik haberleri ve güncel Trafik gelişmeleri, Trafik ile ilgili tüm video, Trafik fotoğrafları ve Trafik haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bolu

Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişi, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle saat 08.00-22.00 saatleri arasında trafiğe kapatıldı.

Karabük

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde yer alan Kemikli Rampaları geçişinde etkili olan kar yağışı nedeniyle İstanbul istikametine araçların geçişine izin verilmiyor.

Düzce

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde karayolları ekiplerince dolgu çalışması sebebi ile uzun araç kuyrukları oluştu.

Karabük

Karabük'ün Yenice ilçesinde arızalanan otomobiline bakmak için araçtan inen sürücü, başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri sıkışan trafiğin önüne geçmek için gelişi güzel parklanmalara geçit vermiyor.

Zonguldak

Zonguldak’ta yük treninin raydan çıkması korku dolu anlar yaşattı. Yaşanan olay sonrası metrelerce uzun araç kuyruğu oluştu.

Zonguldak

Zonguldak'ta yıkımı gerçekleştirilen Fevkani Köprüsünde Acılık, Soğuksu istikameti yolu açıldı.

Zonguldak

Trafik düzeni ve güvenliğinin artırılmasına yönelik denetimler sürüyor

Bir sürücü seyir halindeki otomobilinde yolda uyuyakaldı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri trafiğe neden olan sürücüyü zor uyandırdı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri gelişi güzel parklanmalara geçit vermiyor.

Eminönü’nde yapılan taksi denetiminde kurallara uymayanlara ceza yazıldı. Kemer takmadığı için ceza yiyen bir taksici, yoğun trafikten ötürü istese de...

Zonguldak

Amaç yayaların karıştığı trafik kazaları riskini önlemek

Backlink Paketleri