Traktör Haberleri

Traktör haberleri ve güncel Traktör gelişmeleri, Traktör ile ilgili tüm video, Traktör fotoğrafları ve Traktör haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Sakarya’nın Hendek ilçesinde kontrolden çıkan traktörün dere yatağına devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde seyir halindeki traktörün üzerinden düşerek aracın altında kalan sürücü hayatını kaybetti

Hatay’da otomobil ile traktörün çarpmasıyla meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Eskişehir'de hareket halindeki traktörün arka tekeri ile üst kasası arasına sıkışan 10 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

Tarladan dönen akrabaların bulunduğu traktör römorkuyla birlikte devrildi. Yaşanan kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Bolu

Bolu-Mudurnu karayolunda yolcu minibüsü ile traktörün çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1’i ağır 15 kişi yaralandı.

Telefon dolandırıcılarının tuzağına düşerek 750 bin TL kaptıran çiftçi, kredi çektiği bankaya olan borcunu ödemek için ‘Emektar’ adlı 40 yıllık...

Bolu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde orman yolunda devrilen traktörün sürücüsü yaralandı.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında traktöre arkadan vuran otomobilde bulunan 1 kişi kazada hayatını kaybederken, 3 kişi de...

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda traktörüyle maden ocağından taş almaya gelen adam, traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Bolu

Bolu’nun Susuzkınık köyünde traktörün şaftına kıyafetini kaptıran 70 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Erzincan’ın Tercan ilçesinde otomobilin traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Backlink Paketleri