TTK Haberleri

TTK haberleri ve güncel TTK gelişmeleri, TTK ile ilgili tüm video, TTK fotoğrafları ve TTK haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Türkiye Taşkömürleri Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu’nun emekli olmasının ardından Genel Müdürlüğe vekaleten bakan Muharrem Kiraz asaleten atandı.

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese’sinde meydana gelen göçükte kalan işçilerin isimleri belli oldu. Bu işçilerden Ramazan Yıldırım hayatını kaybederken,...

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü’nde meydana gelen göçüğün ardından, yaralı olarak kurtarılan işçiler için kan bağışı duyurusu yapıldı. 

Zonguldak’ın kaderi haline gelen ve bugüne dek yüzlerce canın kaybedildiği madenlerle ilgili binlerce vatandaş sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdiler. 

Zonguldak

Son Dakika: Armutçuk’ta meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçinin kimliği belli oldu.

Son Dakika: Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi Müdürlüğü’nde göçük olduğu ve işçilerin göçük altında kaldığı öğrenildi.

Zonguldak

Son Dakika: Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre göçükte 4 işçi kaldı.

Zonguldak

Son Dakika: TTK Armutçuk Maden Ocağında meydana gelen göçükte kalan 4 işçiden üçünün çıkarıldı.

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi Müdürlüğü’nde göçük olduğu ve işçilerin göçük altında kaldığı iddia edildi.

Zonguldak

İş-Kur Zonguldak İl Müdürü Okan Şentürk; "2019 yılında kurumumuzun önünde yaşanan yığılmaları önleyerek vatandaşlara yardımcı olacağız"

Zonguldak

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, TTK'ya işçi alımı için başvuru tarihlerinin belirlendiğini duyurdu.

Zonguldak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye Taşkömürü Kurumu’na 2 bin yeni işçi alımı yapılacağını duyurdu.

Backlink Paketleri