Uşak Haberleri

Uşak haberleri ve güncel Uşak gelişmeleri, Uşak ile ilgili tüm video, Uşak fotoğrafları ve Uşak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Eşi ve onunla ilişkisi olduğunu düşündüğü kişiyi bıçakla ağır yaralayan şüpheli kaçmaya çalışırken yakalandı.

İki grup arasında çıkan kavgada kardeşi yanlışlıkla ağabeyini tüfekle vurarak öldürdü.

Uşak Vali Dr. Turan Ergün, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ertan Keleş, Tarım ve Orman Müdürü...

Uşak’ın Banaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ağır yaralanan 4 kişiden birsinin daha hastanede hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 2’ye çıktı.

Uşak’ın Banaz ilçesi Dumlupınar Kavşağı yakınlarında yolcu otobüsünün tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 15 kişi yaralandı.

Kampa gitmek için hazırlık yapan çift evde yangın çıkınca soluğu hastanede aldılar. Vücutlarında yanıklar oluşan çiftin tedavi altına alındığı öğrenildi.

Uşak’ta evde tartıştığı karısı tarafından bıçaklanan koca hayatını kaybetti.

Tarlaya saplanan saman yüklü traktörü kurtarmak için zincir bağlamaya çalışan sürücü, freni boşalan başka bir traktörün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Eşme’de dünyaya gelen ve babası tarafından reddedilen yılan bebek Gökdeniz T.’nin annesi Ela Fidan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada davayı kazanmanın...

Türkiye Gündemi

Uşak’ın Banaz ilçesinde bir evde çıkan yangında, duyma ve görme engelli yaşlı adam dumandan etkilenerek hayatını kaybetti. Ayrıca yaşlı adamın...

Türkiye Gündemi

Uşak’ta çalıştığı elektrikçi dükkanında fenalaşıp yere düştüğü sırada başını masaya vuran işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Uşak’ın Eşme ilçesinde cinnet getiren bir kişi, yatalak karısını av tüfeğiyle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.