Uyuşturucu operasyonu Haberleri

Uyuşturucu operasyonu haberleri ve güncel Uyuşturucu operasyonu gelişmeleri, Uyuşturucu operasyonu ile ilgili tüm video, Uyuşturucu operasyonu fotoğrafları ve Uyuşturucu operasyonu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce'nin Yığılca ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen istihbarat operasyonunda, 75 kök kenevir bitkisi ve 9 kilo 200 gram kubar esrar...

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, kentteki uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Kastamonu

Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürürken dikkat çekici bir olaya müdahale etti.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramada,  3 bin 700 gram kubar esrar ele geçirildi. 

Kastamonu

Kastamonu'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda bir evde 46 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Türkiye Gündemi

Bolu'da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimde durdurulan otomobildeki 3 kişinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilerek 2 şüpheli tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Sinop’a uyuşturucu madde götürürken, Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yakalanan şahıs gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 24 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında uyuşturucu madde ile yakalanan 19 şüpheli hakkında işlem yaptı.

Türkiye Gündemi

Bolu'da narkotik ekiplerince yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir şüphelinin üzerinde ve eşyalarında 650 gram gelen sentetik kannabinoid (bonzai) bulundu.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun merkez, Araç ve Tosya ilçelerinde jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Backlink Paketleri