Uyuşturucu operasyonu Haberleri

Uyuşturucu operasyonu haberleri ve güncel Uyuşturucu operasyonu gelişmeleri, Uyuşturucu operasyonu ile ilgili tüm video, Uyuşturucu operasyonu fotoğrafları ve Uyuşturucu operasyonu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Karabük'te polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişiden biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Düzce

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran 18 kişiyi yakaladı. Şahıslar hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Karabük

Karabük’te iş yerinde uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Zonguldak’ın da bulunduğu 16 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonları ile ilgili açıklama yaptı.

Osmaniye’de uyuşturucu operasyonu sırasında ateş açılması sonucu bir asker şehit olurken, 1’i kadın 2 asker de yaralandı.

Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen uyuşturucu operasyonunda 6 kilo 250 gram Sentetik Kannabinoid, 448 adet sentetik ecza, 1 ruhsatsız silah ele...

Çaycuma

Zonguldak'ta jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından arama yapılan bir otomobilin hoparlörüne zulalanmamış 5 bin 558 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Olayla...

Bolu geçişinde gerçekleştirilen bir uygulama noktasında polis ekipleri, durdurdukları bir otomobilde 648 gram metamfetamin buldu.

Asayiş

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 18 Ağustos 2023 tarihinde, Ereğli ilçesi mülki sınırları içerisinde, Adli Makamlardan alınan arama kararına dayanılarak...

Karabük İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve uyarıcı maddeyle mücadele kapsamında Eskipazar İlçesi Yamanlar Mahallesi'nde gerçekleştirdiği operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı.

Backlink Paketleri