Uyuşturucu Haberleri

Uyuşturucu haberleri ve güncel Uyuşturucu gelişmeleri, Uyuşturucu ile ilgili tüm video, Uyuşturucu fotoğrafları ve Uyuşturucu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Karabük'te üzerinde ve aracında 100 adet sentetik ecza hap ele geçirilen şüpheli tutuklandı.

Düzce

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklandı.

Düzce

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde bir evin bahçesinde boyları 2 metreyi bulan 244 kök kenevir, 2,5 kilo kubar esrar ve ruhsatsız av...

Kastamonu

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu iki şahsın yapılan üst ve araç aramasında kokain ve skunk maddesi ele geçirildi....

Düzce

Polisin yaptığı operasyonda uyuşturucu satıcısı 2 kişi ile uyuşturucu kullanan 1 kişi yakalandı.

Düzce

Düzce'de aktarma istasyonunda, kargoya verilen salamura peyniri bidonunun içinden 3 kilo 916 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce

Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir uyuşturucu satıcısı yakalandı. Şüpheliyle birlikte uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonda şehir dışından Düzce’ye uyuşturucu getiren şahıs yakalandı.

Karabük

Karabük'te jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamada uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kırıkkale'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Bolu

Polis ekipleri tarafından şüpheli olan 2 araçtan birinde yapılan aramalar neticesinde lastiklerine zulalanmış halde 40,5 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Karabük

Karabük'te bir şahsın üzerinde yapılan aramada uyuşturucu hap ele geçirildi.

Backlink Paketleri