Vali Haberleri

vali haberleri ve güncel vali gelişmeleri, vali ile ilgili tüm video, vali fotoğrafları ve vali haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ve yönetim kurulu üyesi muhtarlar Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nu ziyaret etti.

Türkiye Gündemi

Malatya İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Vali Ersin Yazıcı, vatandaşların talepleri karşısında kurum müdürlerinin takındıkları tavır konusunda uyardı.

Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Fevkani köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulunarak her şeyin planlandığı şekilde ilerlediğini söyledi.

Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’na ziyarette bulundu.

Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Merkez Huzur evinde yaşlılar ile bir araya geldi.

Zonguldak

Zonguldak Fevkani Köprü altı esnafı Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile görüşmek için valilik önünde toplanıyor.

Zonguldak

Zonguldak Fevkani köprü altı esnafı Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile toplantıya girdi. Valilik önünde toplanan yaklaşık 50 esnaf adına 3 kişi...

Çaycuma

Başkan Kamitoğlu ve Yönetimi Vali Hacıbektaşoğlu’na “hayırlı olsun” dediler

Yaşam

Erol Karaömeroğlu, Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklarla futbol oynadı.

Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, basın mensuplarına Fevkani Köprü’nün yıkımı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Polisi esnafın karşısına dikmem.” dedi.

Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Filyos Projesi’nin tamamlanmasının ardından, kentte gelişim sürecinin hızlanacağını ve bunu öngöremediklerini söyledi.

Zonguldak

Toplantılara Vali Hacıbektaşoğlu da katıldı

Backlink Paketleri