Vatandaş Haberleri

vatandaş haberleri ve güncel vatandaş gelişmeleri, vatandaş ile ilgili tüm video, vatandaş fotoğrafları ve vatandaş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Ekonomi

Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesapları, geçen hafta 72.92 milyar lira azalarak, 3,156 trilyon TL'ye geriledi. Böylelikle, 18 Ağustos tarihinden bu...

Zonguldak

Zonguldak’ta halk pazarına ilgi azaldı. Fiyatlar ise yerini korudu.

Zonguldak

Zonguldak'ta Fevkani Köprüsü’nün yıkım kararının ardından indirime giden esnaf ürünleri yarı fiyatının altına verdi.

Zonguldak

Türkiye Taşkömürleri Kurumu işçi alımı kurasında sonradan Türk vatandaşı olmuş yabancı uyruklu kişi de kurada çıkınca salondaki vatandaşlar tepki gösterdi.

Kilimli

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde özel halk otobüsleri biniş kartlarının boş haliyle 150 lira olması vatandaşların tepkisine yol açtı.

Türkiye Gündemi

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı olan ve Karadeniz'de doğalgaz çıkartma çalışmalarının sürdüğü Zonguldak'ın Filyos beldesine yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta bulunan Ağaköyü'nde...

Zonguldak

Zonguldak halk pazarında her hafta değişen fiyatlar vatandaşı bıktırdı. Geçen hafta 8 TL olan soğan bu hafta 12.5 liraya çıktı.

Türkiye Gündemi

Vatandaşlar, temel ihtiyaç ürünlerindeki fiyat artışları sebebiyle dedektife döndü.

Sağlık

Zonguldak merkezde bulunan bir ekmek fabrikasına ait bacadan çıkan yoğun duman, çevredeki vatandaşları bıktırdı.

Zonguldak

Zonguldak'ta Fevkani Köprü altında esnaflık yapan bir şahıs, kendisinden ürün alan ve iade etmek isteyen kadına hakaret etti. 

Türkiye Gündemi

Bolu’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçak altlarına sığınarak, soluğu şemsiye satan esnaflarda aldı.

Türkiye Gündemi

Yüksek Seçim Kurulu, 2024 Mahalli İdareler Seçimi Tarihi ve Seçim Kütüğü güncellemelerini duyurdu.

Backlink Paketleri