Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Bir tekstil fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında mahsur kalan bir güvercin itfaiyenin yardımı ile güvenli bölgeye çıkarıldı.

Türkiye Gündemi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde atık ayırma tesisinde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilenirken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Bartın

Bartın'ın Ulus ilçesinde çıkan örtü yangını ormana sıçramadan söndürüldü. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, köylüler ise ekiplere içme suyu taşıdı.

Zonguldak

Zonguldak İncivez Mahallesinde bir binanın en üst katında yangın çıktı. Çıkan yangın kis sürede kontrol altına alınarak büyümeden söndürüldü.

Zonguldak

Zonguldak merkez atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Türkiye Gündemi

Nazilli Yıldıztepe Mahallesi 532 Sokak içerindeki bir evde alev alan mutfak tüpü az kalsın tüm evi yakıyordu.

Kastamonu

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde uzun süredir kullanılmayan metruk bir evde çıkan yangın, çevrede paniğe neden oldu.

Bolu

Bolu’da iki katlı ahşap evin bacasında çıkan yangın, erken müdahaleyle söndürüldü.

Evinde çıkan yangına banyoda yakalanan bir kişi ile köpekleri dumandan etkilendi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Lüks bir sitedeki dairede çıkan yangın korkuya neden oldu. Yangında daire mahsur kalan 3 çocuk, market çalışanları ve komşular tarafından...

Bolu

Bolu’da otluk alanda çıkan yangını, itfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle kümese sıçramadan söndürüldü.

Bir binanın teras katında yapılan mangaldan sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yanındaki evlere sıçramadan söndürüldü.

Backlink Paketleri