Zam Haberleri

Zam haberleri ve güncel Zam gelişmeleri, Zam ile ilgili tüm video, Zam fotoğrafları ve Zam haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz gibi firmalar tarafından satılan tüplere zam geldi. Zonguldak'ta tüp gaz ne kadar oldu? İşte Tüp...

Ekonomi

Zonguldak'ta mezar fiyatlarına yüzde yüz zam geldi. Yıllardır artan zam oranlarına bir yenisini ekledi

Ekonomi

Herkes, "Asgari ücret zammı ne kadar olacak?" sorusunun yanıtını ararken, kulislerde öne çıkan bir rakam ortaya çıktı.

Ekonomi

Dolarda günlerdir yaşanan yükselişin ardından akaryakıta 3’lü zam geldi. 

Ekonomi

Bartın’da toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı.

Ekonomi

Zonguldak’ta simitçiler, simit fiyatlarına yüzde 40 oranında zam yapılmasını istiyorlar. Simit fırınları bunun için gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirttiler.

Ekonomi

2023 ürünü yaş çay alım fiyatının yüzde 64 artışla destek primi dahil kilogramda 11.30 TL olarak açıklanmıştı. Çaykur kuru çay...

Ekonomi

Buğday alım fiyatlarının açıklanmasının ardından ekmeğe yüzde 40 makarnaya ise yüzde 15 oranında zam gelmesi bekleniyor.

Ekonomi

Sekiz gün önce yeni zamlı fiyat listesini duyuran otomobil markalarının fiyatları güncelleyeceği öğrenildi. Fiyatlar bugün ve yarın değişecek.

Ekonomi

Pazartesi günü PM grubu sigaralarına yapılan zammın ardından, JTİ Grubu sigaralarına da zam yapıldı. Zamlı tarife yarın itibariyle uygulanacak. 

Ekonomi

Günlerdir sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan zam sonrası sigara fiyat listesinin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. 

Ekonomi

Mesken ve sanayi aboneleri ile elektrik üretime yönelik tarifeler şimdilik sabit

Backlink Paketleri