Ziyaret Haberleri

ziyaret haberleri ve güncel ziyaret gelişmeleri, ziyaret ile ilgili tüm video, ziyaret fotoğrafları ve ziyaret haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün çalışmalarını yakından takip ettiği Merkez Pazaryeri’nde ilk tezgahlar hafta başında açılmıştı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, afetin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz ve Milletvekili Eylem Ertuğrul ile birlikte...

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi ziyaret etti.

Zonguldak

Antalya’ya 8 ayda 15 milyon turist geldi, Zonguldak’a 15 turist bile gelmedi

Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri il ve ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Enerji Bakanı ziyaret edildi.

Bartın

Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üniversite adayı öğrencilerine yönelik olarak SUBÜ’ye bir tanıtım gezisi düzenledi.

Çaycuma

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Çaycuma Kampüsüne ziyarette bulunarak öğrencilerin talep ve isteklerini dinledi.

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, 2000 yılında terör örgütü Hizbullah’a yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen komiser Ali Osman Sarıçalı’nın ailesini...

Kilimli

Zonguldak AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Kilimli Pazaryeri esnafını ziyaret etti.

Çaycuma

Velioğlu İlkokul öğrencileri kurslara gidebilmek için talep ettikleri ulaşım desteğini veren Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya teşekkür ziyareti yaptı

Gökçebeyli konuklar vekile bir de Devrek Bastonu hediye ettiler

Devrek

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan Devrek ilçesinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Backlink Paketleri