#Zonguldak Haberleri

#Zonguldak haberleri ve güncel #Zonguldak gelişmeleri, #Zonguldak ile ilgili tüm video, #Zonguldak fotoğrafları ve #Zonguldak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ta çevre düzenlemesi kapsamında fore kazık makinesi marifetiyle dere ıslahı çalışmaları sürüyor.

Zonguldak

Zonguldak Mesleki Teknik ve Anadolu Teknik Lisesinde öğrenciler yaktığı ateş ekipleri harekete geçirdi. İhbarı alana ekipler olay yerine giderek yangına...

Zonguldak

Zonguldak’ta Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erhan Çınar ve yönetimi GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil'i ziyaret etti.

Zonguldak

Zonguldak’ta Çarşamba ve Cumartesi gün kurulan giysi pazarında hareketlilik yaşandı. 50 liradan başlayan ürünlere ilgi gösteren vatandaşlar alış veriş için...

Zonguldak

Zonguldak’ta SMA tip-1 kas hastalığı teşhisi koyulan Berfin Ada Fırat adına yardım kermes düzenlenecek.

Zonguldak

Ekipler çalışmalara başladı, bozuk olan kısımlarda yamalar sürüyor

Zonguldak

Zonguldak halk pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi. Son haftalarda etiketlerde yaşanan düşüş ilgiyi artırırken Pazar en kalabalık günlerinden birini yaşadı.

Zonguldak

Zonguldak'ta polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 7'si tutuklanırken 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zonguldak

Zonguldak-Bartın-Karabük Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Önder Alkan, Çaycuma ilçesinde Veteriner Kliniğinde nöbet tutan iki meslektaşa yapılan saldırıyı kınadı.

Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, göçükte hayatını kaybeden maden işçisi Şenol Zurnalı için taziye mesajı yayımladı.

Zonguldak

Zonguldak’ta Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve yöneticileri engelli ve kronik hasta ailelerini ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

Zonguldak

Zonguldak Terakki Mahallesi sakinlerinden Mehmet Ali Bayrak hayatını kaybetti. Bayrak yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Backlink Paketleri