#Zonguldak Haberleri

#Zonguldak haberleri ve güncel #Zonguldak gelişmeleri, #Zonguldak ile ilgili tüm video, #Zonguldak fotoğrafları ve #Zonguldak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak kent merkezinde drif yaparak trafiği tehlikeye atan araç trafiği birbirine kattı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Çaydamar Mahallesi’nde bir kişi sokak ortasında baygınlık geçirdi.

Zonguldak

Zonguldak'ta öğrenciler Maden Müzesi'nin bahçesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi Park ve Bahçeler Birimine bağlı ekipler yabani ot ve bitkilerin temizliği çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerde çalışma yapan ekipler yoğun...

Zonguldak

Türk Chopper Motosiklet Kulübü (TCMK) Hatay üyeleri, Zonguldak'taki yelek kardeşlerini ziyaret etti.

Zonguldak

Zonguldak’ın Karaelmas Mahallesinde ikamet eden Muharrem Kurubaş hayatını kaybetti.

Zonguldak

Amasya ilinden Zonguldak’a gelen tarihi eser kaçakçısı 2 kişi Bizans ve Roma dönemine ait sikke ve yüzüklerle yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak Köyleri Dayanışma Derneği 8. Olağan genel kurulu gerçekleşti. Mevcut başkan Hasan Yaman yeniden güven tazeledi.

Zonguldak

Zonguldak’ta emekli maden işçisi Halit Kaya, Maden Müzesi'nde madencileri ve maden ocaklarını konu alan eserlerini sergiledi.

Zonguldak

Zonguldak Acılık Caddesi Belediye Bulvarında meydana gelen yangın panik yarattı. Kısa sürede yangına müdahale eden ekipler yangını söndürdü.

Zonguldak

Zonguldak’ta silahlı ve intihara meyilli olduğu öğrenilen şahsın için ekipler harekete geçirdi. Ekipler şahsın eşkal bilgilerini alarak arama çalışması başlattı.

Zonguldak

Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında doğa ile bütünleşme yürüyüşü...

Backlink Paketleri