Zonguldak Haber Haberleri

Zonguldak Haber haberleri ve güncel Zonguldak Haber gelişmeleri, Zonguldak Haber ile ilgili tüm video, Zonguldak Haber fotoğrafları ve Zonguldak Haber haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe Belediyesi eski personeli ve Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden emekli Yılmaz Kaymakyemez'in vefatı üzerine cenaze töreni düzenlendi.

Zonguldak

Zonguldak merkeze bağlı Tepebaşı Mahallesi Gözde Sitesi Sokak’ta bir kişi intihar girişiminde bulundu.

Zonguldak

Zonguldak’ta özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki Yonca Köroğlu, 3 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti. 

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde kontrolden çıkan otomobil kaza yaptı. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi. 

Zonguldak

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde 6’ncı etap TOKİ çalışmalarına yakında başlıyor.

Zonguldak

Zonguldak'ın Beycuma beldesinde çıkan orman yangınına ekiplerin müdehalesi sürüyor

Zonguldak

90 yaşında hayatını kaybeden MHP Kurucu İl Başkanı Celal Yetimoğlu, Kozlu Aziziye Camiinde kılınan öğle namazının ardından düzenlenen cenaze töreninin...

Zonguldak

23 yıllık mesai arkadaşı Ramazan Yıldırım'ı göçükte kaybetmenin acısını yaşayan Öztürk, kurtulduğuna sevinemediğini söyledi.

Zonguldak

Zonguldak’ta 26 dereceye kadar yükselen hava sıcaklığında serinlemek isteyen vatandaşlar denize gitti.

Çaycuma

Zonguldak'ta otlatmak için sahibinin meraya bıraktığı hayvanlar geri dönmeyince jandarmadan yardım istendi. Ekiplerin bulduğu 5 büyükbaş hayvan sahibine teslim edildi.

Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde tedavi gören 1 yaşındaki Lösemi hastası bebek için çok acil kan ve trombosit ihtiyacı bulunuyor.

Zonguldak

Son Dakika: Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre göçükte 4 işçi kaldı.

Backlink Paketleri