Zonguldak Haberleri Haberleri

Zonguldak Haberleri haberleri ve güncel Zonguldak Haberleri gelişmeleri, Zonguldak Haberleri ile ilgili tüm video, Zonguldak Haberleri fotoğrafları ve Zonguldak Haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Sağlık

Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde geçtiğimiz günlerde Eris Varyantı teşhisi koyulan minik bebekten sevindirici haber geldi.

Asayiş

Zonguldak’ın Karaelmas Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında 8 yaşındaki çocuk yaralandı.

Zonguldak

Son Dakika - Zonguldak’ta bir evde yükselen silah sesleri ekipleri harekete geçirdi.

Zonguldak

Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun'dan İsrail'e tepki: "İsrail orada, hafızlarımız, kızlarımız, bebeklerimiz, çocuklarımız, din adamlarımız ne varsa yakıp yıkıyor"

Alaplı

Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zafer Can’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kültür Sanat

“Vatan sana minnettardır Gazeteci” isimli tiyatro oyunu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda sahnelenecek.

Asayiş

Zonguldak merkeze bağlı İnağzı Mahallesi’nde silah sesleri yükseldi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Zonguldak

Müzisyen Muhammed Kaya, TTK kurasında ismi çıkan mısırlı işçi Abdelrahman Abdelattey için şarkı yazdı.

Zonguldak

Hemşire olduğu öğrenilen bir kadının sosyal medyada Zonguldak ile ilgili ortaya attığı ‘Ensest ilişki’ anısı ‘Yok artık’ dedirtti.

Zonguldak

Zonguldak’ta dün itibariyle Fevkani Köprü yıkımına başlandı. Yıkım çalışmalarının başlamasının ardından, vatandaşların yanı sıra hayvanların da bu yıkımdan etkilendikleri ortaya...

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Yeniköy Köyün’de 17 yaşındaki M.A.’ya köy muhtarının tecavüz ettiğinin ortaya çıkması ile ilgili tepkiler artıyor.

Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, beraberinde İl Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte Memur Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Backlink Paketleri