Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak İl Özel İdaresi Stratejik Planı, Zonguldak İl Genel Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Kadın Kolları, Kapuz Plajı'nda geniş katılımlı bir kahvaltı programı organize etti.

Zonguldak

Zonguldak’ta Soğuksu semtinde faaliyet gösteren zincir markette taciz skandalı meydana geldi..

Eğitim

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Finans ve Bankacılık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gizay Daver, Erasmus+ Yükseköğretim Alanında...

Eğitim

BEUN Teknoloji Transfer Ofisi “Interreg NEXT Karadeniz Havzası Programı Proje Uygulama Eğitimi”ne katıldı

Zonguldak

Zonguldak İl Genel Meclisi’nin ekim ayı beşinci ve son birleşiminde, Alaplı, Çaycuma ve Gökçebey Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) Müteşebbis Teşekkülleri...

Zonguldak

Zonguldak’ın Çaydamar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Senem Çakır (65) isimli yaşlı bir kadın vurularak hayatını kaybetti.

Zonguldak

Zonguldak’ın Çaydamar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Senem Çakır (80) isimli kadın vurularak hayatını kaybetti. Senem Çelik’i domuz sanarak vurduğunu iddia...

Zonguldak

Zonguldak İncivez Mahallesinde bir binanın en üst katında yangın çıktı. Çıkan yangın kis sürede kontrol altına alınarak büyümeden söndürüldü.

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde balıkçı barınağında balık tutmak isterken düşerek beton blokların arasına sıkışan Yaşar Baykal, itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı.

Zonguldak

Saadet Partisi, Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak "Vicdanın Sesini Duy Harekete Geç" adlı basın açıklaması düzenledi.

Zonguldak

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) personeli Buket Günaydın’ın annesi Nezire Günaydın (88) dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Backlink Paketleri