Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen ve yönetimini ziyaret etti. Yüksel'e Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, Yurt Hizmetleri Müdürü Süleyman Sipahi, Personel Şube Müdürü Gencay Bilgili ve Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Gökhan Söylemez eşlik etti.

Başkan Mustafa Emen, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Zonguldak'ın genç ve çalışkan İl Müdürü Hakan Yüksel ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Zonguldak'ın her branşında ciddi hizmetlerini gördüğümüz Hakan Yüksel'in bundan sonra da başarılı çalışmalarına devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum," ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında Hakan Yüksel, "24 Temmuz Basın Bayramı ve sansürün kaldırılışının yıldönümü vesilesiyle Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ettik. Zonguldak'taki gelişmeleri doğru bir şekilde vatandaşlara aktaran gazeteci arkadaşlarımıza zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar diliyorum. Bizlere verdikleri desteklerden dolayı tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Mustafa Emen başkanımıza ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı minnettarlığımı sunuyorum," dedi.

Zonguldak Adliye önü karıştı; Sanık yakınları eylemcilere saldırdı! Zonguldak Adliye önü karıştı; Sanık yakınları eylemcilere saldırdı!

Ziyaretin sonunda Hakan Yüksel, Mustafa Emen'e Zonguldak'ın 100. yılına özel olarak Gençlik Merkezi tarafından yapılan bir tablo ve plaket takdim etti.

Hakan Yüksel Kgd (2)

Hakan Yüksel Kgd (3)

Hakan Yüksel Kgd (1)

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma