Zonguldak’ı, Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Ereğli Belediyespor, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına başladı. Eflatun-Beyazlı takım, teknik direktör Cahit Terzi yönetiminde ilk antrenman uygulamasını Beyçayırı Stadı’nda gerçekleştirdi.

2013-2014 sezonunda yükseldiği Bölgesel Amatör Ligde 10’uncu sezona giren Ereğli Belediyespor, her sezon hedef koyduğu fakat bir türlü ulaşamadığı şampiyonluğa, bu sezon Cahit Terzi yönetiminde ulaşmak istiyor. Bu doğrultuda güçlü bir kadro oluşturan Eflatun-Beyazlılar, yeni futbol sezonu için sahaya indi.

Dışarıdan alınan futbolcularla farklı bir takım kimliğine bürünen Eflatun-Beyazlı ekipte, teknik direktör Cahit Terzi ilk antrenmanda camiaya seslenerek şampiyonluk sözü verdi.

Zonguldak Kömürspor Devrek’te kampa girdi Zonguldak Kömürspor Devrek’te kampa girdi

Mutlak şampiyonluk hedefiyle bir takım kurduklarını dile getiren Zonguldaklı teknik adam, “2023-2024 sezonu Ereğli Belediyespor camiasına hayırlı olsun. Yönetimi, taraftarı, futbolcusuyla güzel bir sezon umut ediyorum. Hedefimiz belli. Ereğli Belediyespor’u yıllardır hasret duyduğu 3. Lige çıkarmak istiyoruz. Bu hedefe ulaşmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. En büyük arzu ve isteğimiz şampiyonluk” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ