Bartın

Hasta nakli yapan ambulans kaza yaptı

Bartın'dan Ankara'ya hasta nakli yapan bir ambulans ile bir otomobil çarpıştı, kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Abone Ol

Terminalde olay! Belediye başkanı ve oğlu husumetlilerini darp etti Terminalde olay! Belediye başkanı ve oğlu husumetlilerini darp etti

Mengen'de, Bartın'dan Ankara'ya hasta nakli yapan bir ambulans ile bir otomobil çarpıştı, kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Kaza, Mengen ışıklar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 74 ABH 050 plakalı ambulans Bartın'dan Ankara'ya doğru hasta nakli yaparken, kavşaktan dönüş yapan 14 KE 335 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın sonucunda otomobil sürücüsü yaralandı.

Olay yerine 112 Acil Servis, polis ve Mengen İtfaiyesi ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı ve ardından Mengen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza nedeniyle trafikte kısa süreli yoğunluk yaşanırken, polis ekipleri trafiğin güvenli şekilde sağlanması için önlemler aldı. Kaza esnasında ambulansta bulunan hasta ise yaralanmadı ve başka bir ambulansla Ankara'ya sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.