Sergi açılışına Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hasibe Özgümüş, Kozlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sevgil Çolakbay, Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Günaydın ve birçok davetli katıldı. Katılımcılar, serginin açılışında sergilenen birbirinden güzel eserleri inceleme fırsatı buldu.

Açılışta konuşma yapan Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hasibe Özgümüş, sergiyi çok beğendiğini belirterek kursiyerleri ve eğitmenleri kutladı. Özgümüş, sanatın ve eğitimin toplumdaki önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Günaydın, sergi hakkında bilgi verdi. Günaydın, “Haziran ayının ilk haftası, Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutlanıyor. Biz Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak, bu hafta kapsamında sergilerimizi devam ettirmeye çalıştık. 'Öğrenmenin yaşı yoktur' diyerek bugün piyano dinletisi ve sergimizle halkımıza biraz farkındalık yaratmak istedik. Sergimiz pazar gününe kadar açık kalacak ve bu son sergimiz değil. Hayat boyu öğrenme kapsamında yapılan sergilerin sonu yoktur. Temmuz ve Ağustos aylarında da sergilerimiz devam edecektir” dedi.

CHP'li Başkan ve vekilden İmamoğlu’na ziyaret CHP'li Başkan ve vekilden İmamoğlu’na ziyaret

El Sanatları Eğitmeni Nurten Kılıç Şengün’ün kursiyerleri tarafından üretilen el emeği göz nuru makrome ve punch nakış eserleri sergide büyük beğeni topladı. Her bir eser, kursiyerlerin sanat ve el becerilerini sergileyen önemli birer örnek olarak sergide yer aldı.

Sergi ile birlikte ayrıca, müzik öğretmenleri Çağlar Baklacı ve Safiye Sinem Öztürk’ün minik öğrencileri bir piyano dinletisi sundu. Minik öğrencilerin performansları, izleyiciler tarafından büyük alkış aldı ve çok beğenildi. Çocukların yeteneklerini sergilediği bu dinleti, etkinliğe ayrı bir renk kattı.

Sanat 2

Sanat 1

Sanat 3

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma