Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile de sık sık bir araya gelerek ilçeye yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunan Güngör, toplumun her kesimine umut dolu mesajlar verdi. Güngör, ilçenin gelişimi ve kalkınması adına tüm Alaplı halkını birlik ve beraberlik içinde çalışmaya davet etti.

Paylaşımında, "Aynı şehrin çocukları, aynı tarihin torunu olmak yegane değerimizdir. Dil, mezhep, parti, sosyal statü, eğitim, meslek farklılıkları ise en büyük zenginliğimizdir. Bunun yanında Alaplı'mızda hiçbir ötekileştirme de kabul edilemez! Biz bu güzide şehre 'Mürekkebi sevgi olan imzalar atmak istiyoruz.' Tarlada izimiz, harmanda yüzümüz olsun hedefiyle, şehrimize hep birlikte gelecek nesillere unutulmaz izler bırakmak istiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Altan Güngör, açıklamasının devamında, "Ben bu şehrin evladı olmaktan gurur duyuyorum. Gelecek nesillerin duasını da heybemize alarak unutulmaz eserler bırakmak adına tüm gayretimizle, gücümüzle şehrimizi geleceğe taşımayı hedefliyoruz. Bu neticeyle hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin, bu şehre kim tarafından hangi hizmet yapılırsa yapılsın bizim desteğimiz ve gayretimiz sonsuz olacaktır. Makam mevki derdimiz yok, tüm derdimiz şehre hizmet, halka hizmet. Rabbim güç kuvvet verdikçe biz bu şehri çok daha ileriye taşıyacağız." dedi.

Zonguldak’ta düğün konvoyu faciası: Rastgele açılan ateş isabet etti! Zonguldak’ta düğün konvoyu faciası: Rastgele açılan ateş isabet etti!

Programlarına eşlik eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt'a, Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal'a ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Güngör, "El ele, çok daha güzel hizmetlere inşallah." diyerek birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Muhabir: Handan Alataş