Türkiye Gündemi

Herkes “hayata tutundu” diyordu… Minik Talha toprağa verildi…

Ölümü ile Zonguldak’ı yasa boğan Talha Tuna son yolculuğuna uğurlandı. Baba Mustafa Tuna’nın paylaşımı ise yürekleri dağladı.

Abone Ol

Zonguldak’ta bir dönem siyasette yer alan ve Soma’da madencilik sektöründe çalışan Mustafa Tuna’nın 12 yaşındaki oğlu Talha Tuna Karabük’te son yolculuğuna uğurlandı. Tuna’nın ölüm haberi tüm Zonguldak’ı yasa boğmuştu. Oğlunun fotoğrafını paylaşan baba Mustafa Tuna’nın sözleri ise bir kez daha görenleri üzdü.

“KANIM ÇEKİLDİ, CİĞERLERİM SÖKÜLDÜ, AFFET BENİ YAVRUM”

Mustafa Tuna oğlunun ölümü ile ilgili, “Bugüne kadar Allah’ını seven duaya gelsin demiştim. Şimdi Allah’ını seven minik kalbimi bu gülüşüyle hatırlasın. Acımı paylaşan herkese ailem adına teşekkür ediyorum. Kanım çekildi, ciğerlerim söküldü, affet beni yavrum.” İfadelerine yer verdi.

“RABBİM SENİ BİZDEN ÇOK SEVMİŞ YAVRUM”

Fatma Karadeniz Gülay ise minik Talha’nın ölümü ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Çok resimlerini paylaştım burda güzel oğlum. Hep iyi dilekler, hep güzel haberlerdi. Her konuşmamızda babanla, ‘çok şükür’ diye kapattığım telefonlarda ağladığımda oldu. Kelimeler odun gibi boğazımda … Ekim ayı taş gibi oturdu yüreğime. Sevdiklerimi , kıymetlilerimi aldı benden. Rabbim seni bizden çok sevmiş yavrum. Ne desem boş, ne desem kifayetsiz anlamsız. Güzel yüzün, neşeyle el sallamanı ben unutamam ki anne babacığın nasıl unutsun. Rabbim en çok onlara sabır dayanma gücü versin. Nurlarda uyu güzel yavrum. Başımız sağ olsun Mustafa Tuna abim. Çok üzgünüm.” dedi.

Öte yandan Talha Tuna’nın Haziran ayında riskli bir ameliyat geçirdiği, ancak ameliyatının başarılı geçtiği öğrenildi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA