Zonguldak

Hülya Koçyiğit, Maden Müzesi ve Gökgöl Mağarasını gezdi

Ünlü Yeşilçam sanatçısı Hülya Koçyiğit, Yeşilçam Günleri etkinlikleri kapsamında Zonguldak’a gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Abone Ol

Ünlü Yeşilçam sanatçısı Hülya Koçyiğit, Yeşilçam Günleri etkinlikleri kapsamında Zonguldak’a gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Zonguldak Kent Konseyi tarafından düzenlenen etkinlik sonrası Koçyiğit, Maden Müzesi, Eğitim Ocağı ve Gökgöl Mağarası'nı gezdi.

Ziyaretler sırasında Koçyiğit’e, İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge ve Jeopark Müdür Yardımcısı Arda Yılmaz eşlik etti. Maden Müzesi ve Gökgöl Mağarası'ndan oldukça etkilendiğini belirten Koçyiğit, Zonguldak’a en kısa zamanda yeniden gelmeyi planladığını ve Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Politikaları Kurulu'nu da Zonguldak’a davet edeceğini söyledi.

Maden Müzesi'nde duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, Zonguldak'ın emeğin şehri olduğunu vurguladı. Gökgöl Mağarası'nı da çok beğenen Koçyiğit, Zonguldak'ın turizm potansiyelini öne çıkararak menajeriyle birlikte özel video ve fotoğraflar çekti. Koçyiğit, ziyaretler sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı ve onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.