Vali Osman Hacıbektaşoğlu ‘Şehitlerimizin yanı başında Gazilerimizde milletin baştacıdır’ Vali Osman Hacıbektaşoğlu ‘Şehitlerimizin yanı başında Gazilerimizde milletin baştacıdır’

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, derneğin Olağan Genel Kurulu'na katılmak üzere İstanbul’a gidiyor. 26-28 Ağustos 2024 tarihlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Engelliler Kampı tesislerinde düzenlenecek olan genel kurul hakkında değerlendirmede bulunan Şirin, şu açıklamalarda bulundu:
"Türkiye Sakatlar Derneği’nin 26-28 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştireceği Olağan Genel Kurul için Zonguldak şubesi olarak üst delege arkadaşlarla birlikte 26 Ağustos Pazartesi günü İstanbul’a hareket ediyoruz. Genel Kurul 3 gün sürecek ve Türkiye genelindeki tüm şubelerimizin katılımıyla yapılacak toplantılarda, şubelerin faaliyetleri ve engellilerin sorunları ele alınacak. Ayrıca, Genel Başkanlık ve yürütme organlarının seçimi de bu kurulda yapılacak. Zonguldak Şubesi olarak, bu önemli Genel Kurulun camiamıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz."
Hüseyin Şirin, genel kurulun Türkiye genelindeki engelli bireylerin sorunlarını daha geniş bir platformda tartışma ve çözüm yolları bulma adına önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma