MHP'de istifa furyası devam ediyor; Bir ilçe başkanı daha istifa etti MHP'de istifa furyası devam ediyor; Bir ilçe başkanı daha istifa etti

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünce fotoğraf sanatçılarının çalışmalarını desteklemek, ülkemizin doğal güzelliklerini ve kültürel mirasını belgelemek, arşivlemek ve gerektiğinde uluslararası platformlarda da sergilemek amacıyla "İnsan ve Yaşam”, “Tarihi Mekanlar ve Mimari Eserler” ile “Tabiat ve Doğal Hayat” kategorilerinde “21.  Devlet Fotoğraf Yarışması” düzenlenecektir.

Başvurular 1 Ekim 2024 – 7 Kasım 2024 tarihleri arasında çevrimiçi olarak e-devlet bağlantılı başvuru sistemi (https://gorselsanat.ktb.gov.tr/) üzerinden yapılacaktır.

21. Devlet Fotoğraf Yarışması, Seçici Kurul üyelerinin birinci ve ikinci derece yakınları dışında, yarışmanın son başvuru günü olan 7 Kasım 2024 tarihinde 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına açıktır.

“21. Devlet Fotoğraf Yarışması”na ait başvuru ve şartnamesine https://gorselsanat.ktb.gov.tr/  adresinden ulaşılabilecektir.

Ödüller

Seçici Kurul değerlendirmesi sonucunda her bir kategoride 3’er adet başarı ödülü ve 10’ar adet sergilemeye değer fotoğraf seçilecektir.

• 9 başarı ödülü (her bir ödül için 18.000 TL + Başarı Belgesi)

• 30 sergileme (her bir sergileme için 3000 TL + Katılım Belgesi)        

Yarışma sonuçları Bakanlığın resmi internet sitelerinden (https://ktb.gov.tr ve/veya  https://guzelsanatlar.ktb.gov.tr) duyurulacaktır. Bunun dışında herhangi bir tebligat ve bildirim yapılmayacaktır.

Kaynak: Bülten