Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel beraberinde Gençlik Hizmetleri Müdürü Erhan Yavaş, Yurt Hizmetleri Müdürü Süleyman Sipahi, Personel Şube Müdürü Gencay Bilgili, Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Gökhan Söylemez ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık'ı ziyaret etti.

Zabıta ekipleri pazar esnafını denetledi Zabıta ekipleri pazar esnafını denetledi

Zonguldaklı gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlayan Hakan Yüksel Zonguldak Gençlik ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen hizmetler hakkında Derya Akbıyık ve gazetecilere bilgi verdi, kendilerine Zonguldak medyasının verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

Hakan Yüksel, Derya Akbıyık'a Zonguldak’ın il oluşunun 100. yılı anısına Zonguldak Gençlik Merkezi'nde yapılan “Yüzyılın Resmî” tablosu hediye etti, yine Gençlik Merkezi'nde yapılan plaket takdim etti.

DERYA AKBIYIK: "HAKAN YÜKSEL VE EKİBİ ZONGULDAK'TA BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTI"

Başkan Derya Akbıyık, ziyaretlerinden dolayı Hakan Yüksel'in yanı sıra hizmet ve şube müdürlerine teşekkür ederek şunları söyledi: "24 Temmuz Basın Bayramı ve sansürün kaldırılışının yıldönümü nedeniyle bu hafta basın bayramını kutladık ve etkinlikler dolu dolu geçti. Bugün de Zonguldak'ın önemli ve değerli müdürlerinden Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve beraberinde hizmet ve şube müdürleri bizleri ziyaret etti. Ben ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Zonguldak'ta Hakan Yüksel ve ekibi çok başarılı çalışmalar yaparak ön plana çıktılar. Kendileri Zonguldak basınına ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyetine değer ve önem veriyor. Bizlerde kendilerine değer veriyoruz. Bu önemli günümüzde bizleri ziyaret eden Hakan Yüksel ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

HAKAN YÜKSEL: "ZONGULDAKLI GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ"

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ise şunları söyledi: "Hizmet ve şube müdürlerimizle birlikte 24 Temmuz Basın Bayramı ve sansürün kaldırılışının yıldönümü nedeniyle Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettik. Bizlerin ve Zonguldak'taki gelişmeleri doğru bir şekilde vatandaşlara aktarılması gazeteci arkadaşlarımız tarafından yapılmakta. Bu kapsamda tüm gazeteci arkadaşlarımıza zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar diliyorum. Bizlere verdikleri desteklerden dolayı tüm gazeteci arkadaşlarımıza kolaylıklar dilerken, Derya Akbıyık başkanımıza da misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz"

Kaynak: Bülten