Türkiye Gündemi

İnşaat göçüğü: Kurtarma çalışmaları devam ediyor!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir inşaat alanında meydana gelen göçük sonucu 5 işçi kendi çabalarıyla kurtulurken, 4 işçi ekipler tarafından kurtarıldı.

Abone Ol

Sivrisineklere karşı mücadele başladı! Sivrisineklere karşı mücadele başladı!

Hatay Haber - Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir inşaat alanında meydana gelen göçük sonucu 5 işçi kendi çabalarıyla kurtulurken, 4 işçi ekipler tarafından kurtarıldı. Göçük altında kalan bir işçiyi kurtarma çalışmaları ise sürüyor.

Olay, ilçeye bağlı Sanayi Mahallesi 2 nolu sokakta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, inşaat halindeki 3 katlı binada kısmi bir göçük meydana geldi. Toplamda 9 işçinin bulunduğu alanda, 5 işçi kendi çabalarıyla enkaz altından çıkmayı başardı, ancak 4 işçi göçük altında mahsur kaldı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, vatandaşlar da kurtarma çalışmalarına destek verdi.

Ekiplerin yoğun çabaları sonucu 3 işçi yaralı olarak kurtarıldı ve ambulanslarla hastanelere taşındı. Kurtarma çalışmaları hızla devam ederken, enkaz altında mahsur kalan bir işçinin daha olduğu ve kurtarma ekiplerinin yoğun gayretle çalıştığı belirtildi. İHA

Çocukların tartışması büyük kavgaya dönüştü: 1 ölü, 3 yaralı Çocukların tartışması büyük kavgaya dönüştü: 1 ölü, 3 yaralı

Personel alımı detayları açıklandı! 300 kişi alınacak! Personel alımı detayları açıklandı! 300 kişi alınacak!

Cep telefonunuzu soğutuyorsanız dikkat! Cep telefonunuzu soğutuyorsanız dikkat!