Bursa'nın Gemlik ilçesinde, işçileri taşıyan servis otobüsü, tırın arkadan çarpması sonucu şarampole yuvarlandı. 15 kişinin yaralandığı kaza bölgesine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.
Olay, Bursa'nın Gemlik ilçesi Serbest Bölge girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 41 TK 262 plakalı tır, Gemlik Serbest Bölgeye girişinde hızını ayarlayamayınca 16 S 7137 plakalı Temsa marka servis otobüsüne arkadan çarptı. İşçileri topladıktan sonra fabrikaya doğru yola çıkan otobüs şoförü, çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yaklaşık 20 metre şarampole yuvarlanan otobüste, can pazarı yaşandı.
Vatandaşların ihbarıyla çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi. Yaralılar, vatandaşların da yardımıyla otobüsten çıkarıldı.
Yol, kaza sebebiyle tek şeritten sağlanırken, kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

A W384326 04

A W384326 02

A W384326 03

Araç motoruna bu kez kedi değil, horoz girdi Araç motoruna bu kez kedi değil, horoz girdi

A W384326 05

A W384326 01

Kaynak: iHA