Zonguldak’ta Sivil Toplum Kuruluşları tarafından İsrail’i kınamak için Madenci Anıtında bir araya geldiler.

Cuma namazının ardından Yeni Cami’de kılınan gıyabi cenaze namazının ardından Madenci Anıtında bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları adına açıklama yapan Memur Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Şube Başkan yardımcısı Sadettin Dede, “Bunca zamandır bu meydanlarda İsrail’in zulümlerini Tel’in için toplandık. Zalimlere karşı nefretimizi haykırdık. Kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissederek duaya durduk, kıyama kalktık. Bugün bir kez daha acılarını yüreğimizde hissettiğimiz Filistin’li kardeşlerimizle ve mücahitlerle omuz omuza olduğumuzu haykırmak için buradayız” diyerek şunları söyledi:

“İlk kıblemiz, haremimiz, etrafı mübarek kılınmış mescidi aksa’mız, her gün terörist İsrail ve Yahudi işgalciler tarafından düzenlenen baskınlarla taciz ve tahkir ediliyorken, sokaklarda masum siviller kurşuna diziliyorken, on yaşında çocuklar tutuklanıyorken, Gazze’de ambargo ve abluka şiddetini artırmışken, sadece Filistinli kardeşlerimizin değil tüm Müslümanların izzeti her gün her an çiğnenmeye devam ediyorken, ama Filistinliler de, diye başlayan tüm  cümleleri reddediyor, bu katliamları gerçekleştiren İsrail’i lanetliyoruz.

MHP'de istifa furyası devam ediyor; Bir ilçe başkanı daha istifa etti MHP'de istifa furyası devam ediyor; Bir ilçe başkanı daha istifa etti

Dünyayı zulüm kulelerinden tahakküm ile yöneten kafirlere karşı bir avuç mücahit, bugünlerde bir kere daha bizlere arzın ve yegane ve mutlak sahibinin Cenab-ı Allah olduğunu hatırlatmış, dilenemez, geçilemez, yapılamaz denilen ne varsa hepsini yapmıştır. Milyarlarca dolar harcanan sistemler, uydular, istihbarat ağları, silahlar ve hepsinden önemlisi yenilmezlik algısı yerle yeksan olmuştur.

Katil İsrail bir yandan tüm dünyanın gözü önünde katliamlarına, saldırılarına, asimile çalışmalarına, işgale ve apaçık zulümlerine devam ederken, diğer yandan İslam ülkeleriyle normalleşme adımları atmaktadır. Büyük İsrail hayalinden vazgeçmeyen, çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden her fırsatta vahşetini sergileyen, uluslararası sularda 10 vatandaşımızı katleden İsrail’le normalleşmek, işlenen bütün suçlara fiilen ortak olmaktır. Terör devleti İsrail bir taraftan insanlık ve hukuk değerlerini hiçe sayarak işgal ve yıkımlara karşı devam ederken, normalleşme çalışmalarıyla fiillerin meşrulaştırmaya çalışmaktadır.

Daha önce haykırdığımız gibi yine buradan haykırmayı bir vazife biliyoruz. İsrail’in başkenti ne Kudüs ne de Telaviv’dir. İsrail’in başkenti cehennem dibidir.  Ne kadar zulmederseniz edin, ne kadar kan dökerseniz dökün, Mecsici Aksa’yı, Kudüs’ü, Filistin’i bizden koparamayacaksınız. Hiç beklemediğimiz bir ada sizi bu coğrafyadan söküp atacağımız günler yakındır.

Kendine Müslüman diyen herkes hatırlamalıdır ki, elbet bir gün toprak olacağız. Tek gayemiz Allah’ın rızasıdır. Rıza-İlahi ancak bütün varlığımızla cihat etmekle, Müslümanların sevindiğine sevinmek üzüldüğüne üzülmekle olsun. Cenab-ı Hak İsrail’e karşı çarpışan yitğit kardeşlerimize güç, kuvvet versin, attıklarını isabet ettirsin, Aksa Tufan’ı operasyonunu mutlak zaferin ve özgür kudüsün habercisi eylesin” (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-10-13-at-14.44.36WhatsApp-Image-2023-10-13-at-14.44.36-(2)

Editör: Murat Barutçu